Malando Orkest

Laden Evenementen

Malando Orkest

malando edison bestel kaarten tickets koepeltheater theater leeuwarden

Malando

Ole Guapa van Malando!

Welkom in een muzikale wereld vol show, passie en kwaliteit.

Ole Guapa van Malando. Misschien wel de beroemdste en meest gespeelde tango van de vorige eeuw. Een tango van Nederlandse bodem en geschreven in 1937 door Arie Maasland (Malando), de oprichter van het legendarische Malando Orkest!

Het vandaag de dag door kleinzoon Danny Malando begeleide orkest speelt nog steeds de sterren van de hemel in verschillende bezettingen op diverse wereldberoemd podia van Finland tot China en Japan! Tot nu toe Van bossa nova tot chanson, van filmklassieker tot tango. Hij heeft zo’n drieduizend concerten gegeven, waarvan vijfhonderd in Japan. Het orkest won niet voor niets in 2015 de Edison Oeuvreprijs wereldmuziek. De groep kreeg de prijs van zanger en acteur Gerard Cox in de tv-show Tijd voor Max.

Danny Malando en het Malando orkest staan garant voor een avond vol passie en romantiek. Een avond vol prachtige muziek. Tangoklassiekers als Olé Guapa en Blue Tango nemen u mee terug naar de zwoele jaren twintig. De orkestleden zien er prachtig uit in hun kleurrijke kostuums en trakteren u op fantastische muziek die u herkent van vroeger. De aanstekelijke ritmes en herkenbare klanken van het accordeon staan garant voor een avond muzikaal genieten.

maart 22 2019

Details

Datum: 22 maart 2019
Tijd: 20:00
Prijs: € 22,50
Evenement Categorie:
Tags:, , ,

Locatie

Koepeltheater

Vredeman de Vriesstraat 24A
Leeuwarden, 8921 BT Nederland

+ Google Maps

Telefoon:

06 511 048 08

Terug naar homepagina

Organisator

Koepeltheater
Telefoon: 06 511 048 08
E-mail:
Website: Bezoek website organisator