Vergaderlocatie in Leeuwarden: in het Koepeltheater of de naastgelegen Emmastate. Geschikt voor kleine en grote groepen, meerdere zalen beschikbaar.

De Emmastate is een bedrijvencentrum met meer dan 100 ondernemers. Het Koepeltheater verhuurd voornamelijk grote zalen en heeft een eigen programmering. De locaties vullen elkaar uitstekend aan.

Vergaderlocatie in Leeuwarden, Het Koepeltheater of in de Emmastate

Vergaderlocatie in Leeuwarden

Vergaderen in Leeuwarden doet u in de Emmastate. Het pand staat in het hart van Leeuwarden én is een rijksmonument. Vergaderruimte huren kan op allerlei manieren worden ingevuld. Vergaderen in het Koepeltheater is alleen geschikt voor grote groepen of wanneer u meerdere ruimtes nodig heeft. De Emmastate beschikt over moderne ruimtes waar alle nodige faciliteiten beschikbaar zijn voor uw vergadering. Zo is er o.a. een spreekkamer (max. 4 personen) en een vergaderruimte (max. 25 personen).

Zoekt u kantoorruimte of bedrijfsruimte in Leeuwarden? Kijk dan eens bij dit kantoorpand: Da Vinci Office, gelegen op bedrijventerrein De Hemrik.

Mogelijkheden en faciliteiten om te vergaderen op unieke vergaderlocatie in Leeuwarden

In de Emmastate zijn diverse ruimtes beschikbaar. Het pand is recent gerenoveerd en bevat een nieuwe lift.  De spreekkamer “Wattage” is op een authentieke plek in het pand gevestigd. U kunt direct deze spreekkamer boeken door contact met ons op te nemen. De spreekkamer is geschikt tot maximaal 4 personen. Daarnaast hebben wij in de Emmastate “de Transformatorzaal” als vergaderruimte in Leeuwarden ter beschikking tot maximaal 25 personen. Eventueel hebben wij nog een groot lokaal ter beschikking als de transformatorzaal te klein is voor uw gezelschap. Naast spreekkamers en vergaderruimtes bieden wij ook flexplekken in Leeuwarden. De flexplekken “Ampère” beschikken over alle faciliteiten die u nodig heeft om rustig en efficiënt aan de slag te kunnen. Spreekkamers, vergaderruimtes en flexplekken zijn inclusief koffie, thee en snel internet. Er is een beheerder aanwezig die u persoonlijk ontvangt. Daarnaast hebben wij ook beamers, printers, enz. waar u gebruik van kunt maken, neem voor de voorwaarden contact met ons op. Refereer in uw email aan de Emmastate.

Cursuslocatie of workshoplocatie in Leeuwarden

Naast het aanbieden van spreekkamers, vergaderruimtes en flexplekken is het ook mogelijk om cursussen of workshops te organiseren. Afhankelijk van de activiteit kunt u zowel in de Emmastate als in het Koepeltheater terecht. Daarnaast kunt u de ruimte ook reserveren voor een korte of lange periode. U geeft bijvoorbeeld een workshop “Van beginnend fotograaf naar expert in 10 lessen”, dan houden wij de komende 10 weken op vrijdag de ruimte voor u beschikbaar. In de Emmastate zijn workshops of cursussen tot maximaal 25 personen geschikt en voor grotere groepen is het Koepeltheater geschikter. U kunt ook beide locaties combineren als u meer dan drie zalen nodig heeft.

Maak een afspraak

U kunt het beste contact met ons opnemen per telefoon. Wij zijn dagelijks bereikbaar, ook in het weekend. We kunnen dan gelijk het een en ander doorspreken. U kunt ons een e-mail sturen met een korte beschrijving van uw plan of een vraag stellen. Deze wordt binnen 1 werkdag beantwoord. U kunt hier contact met ons opnemen. Als u een ruimte in de Emmastate wilt huren, vermeld dit dan alstublieft in uw bericht!

Vergaderzaal huren in de Emmastate Leeuwarden Koepeltheater

Vijf redenen om bij ons een vergaderruimte te huren

  1. Communicatie over huurmogelijkheden direct via de eigenaar van het pand
  2. Concurrerende prijzen in Leeuwarden
  3. Modern materiaalgebruik in een authentiek pand
  4. Inclusief koffie, thee en snel internet
  5. U betaalt per uur en niet per dag(deel)

Spreekkamer of vergaderruimte?

De afbeelding hiernaast is de spreekkamer “Wattage”, de afbeelding hierboven is de vergaderruimte “de Transformatorzaal”.

Bijvoorbeeld: uw bedrijf is gevestigd in Groningen. Soms heeft u een afspraak in Leeuwarden maar een kantoorruimte huren is nog niet aan de orde. Dan kunt u ervoor kiezen om zo nu en dan een spreekkamer te huren. Uw “kantoor” is dan tijdelijk gehuisvest in een statig pand aan de grachten van Leeuwarden en u kunt gebruik maken van faciliteiten zoals koffie, thee en snel internet. Bent u wel geïnteresseerd in het huren van een kantoorruimte? Bekijk dan eens Da Vinci Office in Leeuwarden. Klik hier om de website te bezoeken.

Spreekkamer huren in de Emmastate Leeuwarden Koepeltheater
All Events

Upcoming Events

25 november 2017
28 november 2017
01 december 2017