BEZOEKERSINFORMATIE MOYA BRENNAN & Stef Bos - Koepeltheater

BEZOEKERSINFORMATIE MOYA BRENNAN & Stef Bos

BEZOEKERSINFORMATIE MOYA BRENNAN & Stef Bos

Bezoekersinformatie voor de concerten Stef Bos & Moya Brennan

De concerten van Stef Bos (12 april, 20.00 uur) en Moya Brennan (13 april, 20.00 uur) zullen drukbezocht worden en daarom willen u advies en enkele tips geven om uw bezoek zo plezierig mogelijk te laten verlopen.

Belangrijke info Stef Bos

  • Het concert is uitverkocht, aan de deur zullen geen kaarten meer worden verkocht.
  • Kunt u onverhoopt niet komen, dan kunt u mailen naar info@koepeltheater.nl en zullen wij u proberen te koppelen aan iemand die nog kaarten zoekt.
  • Bent u een rolstoelgebruiker, wilt u dit dan zo snel mogelijk doorgeven via info@koepeltheater.nl? Wij kunnen u alleen van een geschikte plaats voorzien als wij dit van te voren weten.

Belangrijke info Moya Brennan

  • Er zijn nog enkele kaarten via de webshop te koop. Aan de zaal worden mogelijk geen kaarten meer verkocht. Bekijk de concertpagina van Moya Brennan hier.
  • Bent u een rolstoelgebruiker, wilt u dit dan zo snel mogelijk doorgeven via info@koepeltheater.nl? Wij kunnen u alleen van een geschikte plaats voorzien als wij dit van te voren weten.

Parkeren & OV

  • Komt u met de auto, dan leest u hier waar u kunt parkeren.
  • Bekijk hier alternatieve parkeerlocaties.
  • Komt u met het OV, plan dan hier uw reis naar ”Bushalte de Koepelkerk”. Vanaf het trein- en busstation Leeuwarden is het ongeveer 17 minuten lopen naar het Koepeltheater.
  • Komt u met de fiets, dan kunt u uw fiets bij de ingang van het Koepeltheater plaatsen. Gelieve de fietsen niet op de stoep of in het looppad naar de entree plaatsen.
  • Wilt u met een taxi het Koepeltheater bezoeken, dan vindt u hier een lijst met taxibedrijven in Leeuwarden.

Garderobe

Bij uw bezoek aan het Koepeltheater wordt voor uw en onze veiligheid gevraagd om uw jas in de bewaakte garderobe op te hangen. De prijs is € 1,- per jas.

Pauze & consumpties

De concerten bevatten een pauze. Bij de concerten kunt u munten kopen voordat het concert begint. Dit zorgt in de pauze voor minder lange wachtrijen, omdat onze medewerkers achter de bar geen geld hoeven te wisselen. De munten zijn ook bij andere concerten (mits georganiseerd door het Koepeltheater) geldig. U kunt bij ons pinnen.

Consumptie-, rook- en drankbeleid

Vanwege onze horecavergunning moeten alle dranken genuttigd worden in de foyer. U mag daarom uw consumptie niet meenemen naar buiten of meenemen in de zaal. Wij vragen hiervoor uw begrip. In het Koepeltheater verkopen wij alleen alcohol aan personen die 18 jaar of ouder zijn. Bij twijfel kan een medewerker om uw legitimatie vragen. Roken kunt u in de pauze doen buiten bij de ingang van de foyer. Hier staat een afvalbak voor uw sigaar of sigaret.

Fotografie/film

Het is in het Koepeltheater toegestaan om foto’s of video’s te maken met uw mobiele telefoon of compacte fotocamera. Wij verzoeken u geen flitser te gebruiken in verband met het mogelijk hinderen van de artiest(en). Het is niet toegestaan de foto’s en/of video’s voor commerciële doeleinden te gebruiken.

Indeling van de zaal

Van oudsher is het Koepeltheater een kerk. De authentieke kerkbanken zijn hier nog aanwezig. Bij de meeste concerten zijn ook enkele rijen stoelen aanwezig. De stoelen zijn niet te reserveren. Indien een stoel is gereserveerd, betreft dit een rolstoelplaats. In enkele gevallen reserveren wij voor de familie of vrienden van de artiest(en) een aantal stoelen. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Heeft u vragen of opmerkingen? Stuur ons een e-mail: info@koepeltheater.nl