Een jubileumconcert van... - Koepeltheater

Een jubileumconcert van…

Wibi Soerjadi jubileumconcert in Leeuwarden Koepeltheater 18 februari

Een jubileumconcert van…

Wibi Soerjadi.

In 2016 zat Wibi Soerjadi al 35 jaar in het vak. De meesterpianist, geboren in 1970, treedt op 18 februari op in het Koepeltheater. Op 20-jarige leeftijd behaalde Wibi Soerjadi als jongste student van het Sweelinck Conservatorium Amsterdam zijn master. Een 10 met onderscheiding. Hij concerteerde wereldwijd en ontving vele gerenommeerde prijzen en onderscheidingen. Onder andere de prestigieuze Nederlandse publiekprijs van de Edison Classicial Music Award. Tevens is Wibi Soerjadi ridder in de orde van Oranje Nassau.

Wibi Soerjadi weet met zijn indringende en beeldende pianospel een groot publiek te raken. Hij weet als geen ander zowel kenners als minder ervaren luisteraars te imponeren met zijn fabelachtige pianotechniek. Dit maakt hem bij uitstek geschikt als vertolker van het grote romantische pianorepertoire van meesters als Liszt en Chopin.
Zijn eigen composities en transcripties passen naadloos in de traditie die Franz Liszt. Frans Liszt begon twee eeuwen geleden met zijn soms bijna onspeelbare bewerkingen en fantasieën op bekende thema’s uit die tijd.

Tickets Wibi Soeradi

De ongeëvenaarde klanken van de meesterpianist klinken op 18 februari in Leeuwarden. Tickets voor dit concert kosten € 27,50 per stuk incl. alle kosten. Bestel hier: https://goo.gl/jCwMp8

Nieuw in het Koepeltheater

In het Koepeltheater zijn we continu bezig om uw theaterbezoek aangenamer te maken. Op de kerkbanken liggen nu gedeeltelijk kussens! Deze zijn gemaakt door vrijwilligers van gerecyclede velours gordijnen.

Graag tot ziens op 18 februari!

het Koepeltheater