Even voorstellen... Opera Familia - Koepeltheater

Even voorstellen… Opera Familia

Even voorstellen… Opera Familia

Even voorstellen… Opera Familia

aankomende 11 maart om 14.30 uur in het Koepeltheater!

In het bijzonder voor degene die er liever ’s middags op uit trekken brengt Opera Familia Noon of het proms. 

Opera Familia brak als “Classic meets Pop” zingend gezin door, na hun Nederlandse TV debuut in 2011. Met een gouden album, de Populariteit Award 2012, een eigen TV Special, diverse succesvolle theater tournees in eigen land en talrijke internationale concerten hebben zangers/songwriters Carla, Paul en Belinda een stevige plaats veroverd in de Muzikale Show Biz.

Optredens voor Radio en TV, waaronder Koffietijd, All You Need is Love, Max Maakt Mogelijk en lovende reacties naar aanleiding van hun theater tournees en diner shows.

Bariton

Paul van der Veldt

is van oorsprong afkomstig uit een klassiek nest waardoor hij als jongenssopraan op 8-jarige leeftijd reeds aan de Mattheus Passion meewerkte. Van jongs af aan heeft het maken van muziek centraal gestaan in zijn leven. Paul studeerde zang en piano en koos in eerste instantie voor de lichte muziek. Nadat hij een aantal jaar een praktijk als zangpedagoog had en onder meer les gaf aan de Hoge School der Kunsten in Amsterdam, besloot hij zelf het podium op te gaan. Na zijn hoofdrol in de Minimal Opera Productie “Born Twice” is, mede door de ontmoeting met Carla de klassieke zangkunst in zijn leven teruggekomen. Paul: “wij vloeien samen in het zogenaamde cross over repertoire en hebben daarmee veel mooie momenten mogen beleven, waarvan optredens in het Plaza te New York en op het Gaia plein in Hongkong hoogtepunten waren. Ik vind het heel fijn om met z’n drieën te zingen. Belinda is een heerlijke meid en een prachtige zangeres. Wat wij vaak met vallen en opstaan hebben moeten leren, heeft zij van naturen meegekregen.”

Sopraan

Belinda Vermeer

is geboren en getogen in Haarlem. Ze komt uit een hecht gezin met liefde voor het vak. Ze is afgestudeerd aan de Dutch Academy for Performing Arts, waar zij als vocalist ook is opgeleid in andere stijlen muziek. Als soliste trad zij ondermeer op tijdens de 2de Theater Tournee van de muziekformatie “L.A. The Voices”. Hoogtepunten? Belinda:” Het optreden voor de Koninklijke familie in het Beatrix Theater, optredens in het buitenland en natuurlijk “Theater Carre”.

Naast klassiek is bijvoorbeeld Jazz een genre dat haar hart sneller laat kloppen. Idolen? Frank Sinatra, Michael Bublé en Maria Callas! Maar ook het Kleinkunst/Nederlands repertoire is een favoriet. Denk hierbij aan Toon Hermans en bijvoorbeeld het prachtige lied van Claudia de Breij “Mag ik dan bij jou”.

Meer informatie over Belinda: Klik hier

Mezzo Sopraan

Carla van der Veldt

heeft na haar studie uitvoerend musicus solozang te Amsterdam, een aantal jaar als soliste gewerkt bij Stichting Hoofdstad Operette en als korist bij de Nederlandse Opera Stichting en de Nationale Reisopera. Zij vertolkte hoofdrollen in diverse Opera Comiques, maakte als soliste uitstapjes naar onder meer de Minimal Pop Opera en de Musical. Zij trad o.a. samen op met Vera Lynn, Thijs van Leer, De Poolse Nachtegalen en Prinses Irene.
Met haar man Paul gaf zij 7 jaar lang in ons land concerten met de titel “Het Uur van het Hart”. Onder de naam To Be traden zij en Paul vele jaren internationaal op voor de top van het bedrijfsleven en regeringsinstanties. Paul en Carla schrijven zelf muziek en brachten 5 albums uit. Carla: “Van jongs af aan heb ik altijd 3 passies gehad: mensen blij maken, zingen en schrijven. Ik leef momenteel dus echt mijn droom. En dan ook nog eens de wereld door met mijn eigen man en dochter. Geweldig toch!”

https://goo.gl/R5ey72

Opera Familia | 11 maart 2018 | 14.30 uur | Koepeltheater