Anúna - The Celtic Spirit - Koepeltheater

Anúna – The Celtic Spirit

Laden Evenementen
  • Dit Evenement is voorbij.

Anúna – The Celtic Spirit

Anuna Koepeltheater Leeuwarden April The Celtic Spirit De Koepelkerk

Anúna – Iers koor

The Celtic Spirit

Gegarandeerd in hemelse sferen

Anúna doet bij menig muziekliefhebber het hart sneller kloppen. Het internationaal befaamde koor betovert zijn gehoor met engelengezang en Gregoriaanse chants van ongeëvenaarde klasse. Al jarenlang trekken de klassiek geschoolde zangers en zangeressen wereldwijd volle zalen tijdens hun theater- en kerkentours. Vooral de kersttours waren de afgelopen jaren razend populair. Tijdens hun wereldwijde tournees is het inmiddels een traditie dat het koor Nederland bezoekt.

https://www.onlineticketsverkopen.nl/beheer/winkel/86

Foyer open: 19.00 uur
Zaal open: 19.30 uur

De zangers en zangeressen onder leiding van componist, arrangeur en tenor Michael McGlynn koesteren hun directe contact met het publiek. Regelmatig bewegen zij zich al zingend gracieus door de gangpaden. Zo wordt de toehoorder letterlijk omringd door een klankentapijt van loepzuivere engelenzang, ritmische songs en meditatieve Gregoriaanse liederen. Anúna excelleert zowel in het traditionele als het eigentijdse klassieke genre. De zeldzaam mooie meerstemmigheid verraadt een grote geoefendheid en discipline.

Anúna put de inspiratie voor zijn rijkgeschakeerde repertoire zowel uit religieuze bronnen als uit oude wereldse folkverhalen. Veel van hun gezangen dateren uit de middeleeuwen. Anúna creëert door de combinatie van adembenemend mooie a capellazang, prachtige kostuums en flakkerend kaarslicht een sfeer die de luisteraar niet meer loslaat. Een concert van Anúna brengt je gegarandeerd in hemelse sferen.

https://www.onlineticketsverkopen.nl/beheer/winkel/86

Officiële website:
Anúna

april 03 2018

Details

Datum: 3 april 2018
Tijd: 20:00 tot 22:30
Prijs: € 30,25
Evenement Categorie:
Tags:, , , , , ,

Locatie

Koepeltheater

Vredeman de Vriesstraat 24A
Leeuwarden, 8921 BT Nederland

+ Google Maps

Telefoon:

06 511 048 08

Terug naar homepagina

Organisator

Koepeltheater
Telefoon: 06 511 048 08
E-mail:
Website: Bezoek website organisator