The LSB Experience – BEATLES & BEYOND - Koepeltheater

The LSB Experience – BEATLES & BEYOND

Laden Evenementen
  • Dit Evenement is voorbij.

The LSB Experience – BEATLES & BEYOND

The LSB Experience – BEATLES & BEYOND

Meer dan een tribute

(let op: de datum is 25 januari, niet 15 januari zoals in
een advertentie van de Leeuwarder Courant staat!)

Een avond lang muziekplezier, geïnspireerd op de songs van The Beatles, vanuit nieuwe, verrassende en pakkende invalshoeken. Maar, zoals de titel al doet vermoeden, gaat dit theaterconcert verder. Ook solomateriaal van de Liverpoolse helden, Beatleske muziek van uiteenlopende andere artiesten (onder wie Tears for Fears en Crowded House) en songs van muzikanten met een link naar The Fab Four (bijvoorbeeld Eric Clapton en James Taylor) komen voorbij.

Virtuoos gespeeld, prachtig gezongen en afgewisseld met de verhalen erachter, waarbij de onderlinge lol van het toneel spat. De vijf leden van The LSB Experience zijn enorme Beatlesfans en spelen al jaren met veel succes op het grootste Beatlesfestival in de VS. Ook traden zij al verschillende keren op in The Cavern Club, de plek waar het ooit allemaal begon.

Biografie

The LSB Experience (Luntungan, Sligter, Broek) bestaat uit vijf bandleden, 5 muzikanten verbonden door hun liefde voor tijdloze muziek uit de seventies, de periode waarin zij tieners waren. Hier een korte biografie:

We schrijven 2010, Sjoerd van den Broek en Hans Sligter spelen o.a. in een Beatles tribute band, The Old Brown Shoes. Dit brengt ze zelfs naar de VS waar jaarlijks het ‘s-werelds grootste Beatles Tribute festival plaatsvindt, Abbey Road On The River.

Ondertussen beginnen ze met Marcel Luntungan The LSB Experience, waarmee ze muziek van Crosby, Stills & Nash, Venice, James Taylor, The Eagles en Jackson Browne coveren. In 2012 staat The Old Brown Shoes op het punt voor de derde keer naar de VS te gaan als fans van het festival praten over YouTube filmpjes van The LSB Experience. Sjoerd en Hans verlaten The Old Brown Shoes en The LSB Experience wordt uitgenodigd naar de VS te komen. Om ook grote podia te kunnen bestieren worden drummer Peter Deiman en bassist Rob Hendriks van Hans’ band Marathon Men meegevraagd.

De Nederlandse band wordt warm onthaald door de festivalgangers en de organisatie.

Het is 2019 en na herhaaldelijk in de VS en UK te zijn geweest, het album The Experience met eigen werk bij Erwin Musper in de VS te hebben opgenomen met hulp van een groeiende schare fans middels een crowdfund project, een theatertoer genaamd The Story Of The Troubadour met Dolf Jansen, kunnen we niet anders vaststellen dan dat de mannen goed bezig zijn. Behalve een paar leuke trips naar het buitenland waar ze bijv in het gezelschap zijn van artiesten als Gino Vannelli, Leo Sayer, The Little River Band, Peter Asher, The Beach Boys, vinden momenteel de voorbereidingen plaats voor een nieuwe theatershow, Beatles & Beyond, in de komende herfst naar het theater komt.

januari 25 2020

Details

Datum: 25 januari
Tijd: 20:00 tot 22:00
Prijs: € 24,50
Evenement Categorie:
Pauze Ja
Parkeergarage Oosterstraat geopend? Nee

Locatie

Koepeltheater

Vredeman de Vriesstraat 24A
Leeuwarden, 8921 BT Nederland

+ Google Maps

Telefoon:

06 511 048 08

Terug naar homepagina

Tijdschema

  • 19:00 Foyer & bar open
  • 19:30 Zaal open
  • 20:00 Start concert deel 1
  • 20:45 Pauze - Foyer & bar open
  • 21:15 Start concert deel 2
  • 22:00 Einde concert
  • - Foyer & bar open
  • 00:00 Einde evenement
  •  

PARKEREN

Het Koepeltheater is goed bereikbaar met de fiets, auto en het openbaar vervoer. Lees hier meer over de bereikbaarheid.

PINNEN

U kunt bij ons pinnen.

MINDERVALIDE PLAATSEN

Wilt u gebruik maken van onze rolstoelplaatsen, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Voor deze plaatsen geldt hetzelfde tarief als de reguliere tickets. De zaalmanager zal u vooraf aan het concert uw stoel en/of rolstoelplaats wijzen. Indien u geen rolstoelplaats reserveert kunnen wij u geen garantie geven voor een geschikte rolstoelplaats.

ANDERE VRAAG?

Kijk eens bij de volgende pagina's, mogelijk wordt daar uw vraag beantwoord:
Bestel informatie
Service
Locatie

Organisator

Koepeltheater
Telefoon: 06 511 048 08
E-mail:
Website: Bezoek website organisator