Het Rosenberg Trio - Koepeltheater

Het Rosenberg Trio

Laden Evenementen
  • Dit Evenement is voorbij.

Het Rosenberg Trio

the-rosenberg-trio-familia-peter-van-hout-1-koepeltheater-leeuwarden

Het Rosenberg Trio

Op zaterdag 1 oktober komt het Rosenberg Trio naar Leeuwarden!

Bestel tickets

Deur open: 19.15 uur
Aanvang: 20.00 uur

De consumpties/garderobe kunt u op deze avond alleen contant betalen. 

Het Rosenberg Trio gaat weer op tour en in aanloop naar deze theatertour is ook de gelijknamige CD “La Familia” verschenen.

Zoals de titel al doet vermoeden is het Rosenberg Trio voor deze gelegenheid uitgebreid en stellen Stochelo en zijn neven Nous ‘che & Nonnie dan ook broer Mozes en neef Johnny Rosenberg graag aan u voor. Zij delen allen een grote passie voor gitaarmuziek en zij spelen karaktervolle Sinti-zigeunermuziek in de stijl van hun held en inspiratiebron Django Reinhardt. Stochelo staat bekend om zijn afwisselende en verrassende stijl, zijn creativiteit en de helderheid en precisie van zijn spel. Hij wordt wereldwijd geroemd en is overal een graag geziene gast.
Uiteraard zal u getrakteerd worden op “Hot Club de France” repertoire en eigen composities, maar door de grotere samenstelling en de vocale inbreng van Johnny Rosenberg (ook bekend van zijn deelname aan het tv-programma “The Voice of Holland”) nemen zij u ook mee naar het repertoire van o.a. Frank Sinatra en worden ook de Jazzy Gypsy Standards niet vergeten.

Stochelo Rosenberg en zijn trio speelden met en voor de groten der aarde als Stéphane Grappelli, Luciano Pavarotti en Toots Thielemans. Ze maakten albums met artiesten als Dutch Swing College Band, Rita Reys, The Manhattan Transfer en Louis van Dijk, maar ook met Herman van Veen, BZN en Paul de Leeuw.
Zij stonden verschillende malen op North Sea Jazz en traden, naast onnoemelijk veel festivals, ook op in fameuze zalen als het Concertgebouw in Amsterdam en The Carnegie Hall in New York. Ook een Edison en gouden platen vielen hun ten deel en de drie heren van het trio zijn Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw!

De liefde voor zigeunermuziek, vanuit hun levenswijze, prikkelt de fantasie. Doordat zigeuners dagelijks met de elementen leven, weten ze veel over de schoonheid en het mysterie van het leven. In de nieuwe “La Familia” voorstelling kunt u hier volop van meegenieten.

Officiële website Het Rosenberg Trio

oktober 01 2016

Details

Datum: 1 oktober 2016
Tijd: 20:00 tot 22:30
Prijs: € 25,00
Evenement Categorie:
Tags:, , , , , , ,

Locatie

Koepeltheater

Vredeman de Vriesstraat 24A
Leeuwarden, 8921 BT Nederland

+ Google Maps

Telefoon:

06 511 048 08

Terug naar homepagina

Organisator

Koepeltheater
Telefoon: 06 511 048 08
E-mail:
Website: Bezoek website organisator