Kersttour ‘Piekfijn’ met Martin Brand en Elise Mannah - Koepeltheater

Kersttour ‘Piekfijn’ met Martin Brand en Elise Mannah

Laden Evenementen
  • Dit Evenement is voorbij.

Kersttour ‘Piekfijn’ met Martin Brand en Elise Mannah

Kersttour ‘Piekfijn’ met Martin Brand en Elise Mannah

Op dinsdag 13 december 2016 komen Martin Brand en Elise Mannah naar Leeuwarden!

Bestel tickets

Deur open: 19.15 uur
Aanvang: 20.00 uur

De zingende theatermakers Martin Brand en Elise Mannah zorgen voor een heerlijke opmaat naar kerst met hun nieuwe kerst-theaterprogramma ‘Piekfijn’.

Piekfijn is een speelse, sfeervolle opmaat naar kerst. Speciaal voor deze muzikale voorstelling schreven Martin en Elise nieuwe liedjes en verhalen om kerst te beleven én te delen met jou. Ze kijken zingend door de ogen van Jozef, Maria, een Herder, Wijze én zelfs een Voederbak komt zingen. Allemaal delen ze iets over hun ervaring met het kerstkind… Maar ook zingen ze over het missen van een geliefde tijdens de feestdagen, decemberstres, verlangen naar vrede én versieren ze gezellig een stal om daarin feestelijk met je aan tafel te gaan. Zoals je van dit tweetal kunt verwachten wisselen breekbare luisterliedjes, een enkele meezinger, prachtige duetten, interactie, inspirerende gedachten en humor elkaar een rap tempo af.

In december trekken Martin en Elise het land door met geweldige vocals en vier topmuzikanten: Henk Doest (toetsen), Frank van Essen (viool en slagwerk), Mark Dekkers (basgitaar) en Michael Rothuizen (gitaar).

Speciaal voor dit programma maakten zij samen een kerst-album dat je tegelijk met de tickets extra voordelig in de voorverkoop kunt bestellen.

Bestel tickets

december 13 2016

Details

Datum: 13 december 2016
Tijd: 20:00 tot 22:00
Prijs: € 17,50
Tags:, , , , ,

Locatie

Koepeltheater

Vredeman de Vriesstraat 24A
Leeuwarden, 8921 BT Nederland

+ Google Maps

Telefoon:

06 511 048 08

Terug naar homepagina

Organisator

Stichting GouweGospel
Telefoon: 06-50240629
E-mail:
Website: Bezoek website organisator