NATURAL WOMAN, 70'S songs met Inez Timmer - Koepeltheater

NATURAL WOMAN, 70’S songs met Inez Timmer

Laden Evenementen

NATURAL WOMAN, 70’S songs met Inez Timmer

NATURAL WOMAN, SONGS FROM THE 70’S

Met „Natural Woman“ terug naar een bijzondere tijd. Inez Timmer slaat met haar nieuwste show een bewogen pad in. 

NATURAL WOMAN

Na de enthousiaste reacties van het publiek bij „The Voice Senior“ en van coach Angela Groothuizen besloot ze het programma „Natural Woman“ samen te stellen.

Een theaterconcert gebaseerd op één van de meest veelbewogen decennia van de 20e eeuw. Een tijdperk dat gekenmerkt wordt door vele veranderingen, zowel maatschappelijk als muzikaal.

Inez Timmer neemt u mee terug in die tijd met hits van Carole King, Carly Simon, Dusty Springfield, Paul Simon en Boudewijn de Groot. Timmer’s veelzijdige stem is voorbestemd om u te laten genieten van de muzikale pareltjes van toen.

In „Natural Woman“ wordt Inez begeleid door twee fantastische muzikanten: Peter van der Zwaag: piano, keyboard, accordeon en zang en Ytzen Peterson: gitaren en zang.

OVER INEZ TIMMER

De voormalige frontvrouw van de Friestalige folkgroep Irolt staat al ruim 40 jaar als actrice, theatermaakster en zangeres op de planken. Ze heeft in Duitsland, Oostenrijk en Nederland in meer dan dertig musicals gespeeld en bevoer als multi-artieste op cruiseschepen de zeven wereldzeeën.

Deze all-round vakvrouw trad in Straatsburg op met het Metropole Orkest en de musical ‘De Klokkenluider van Notre Dame’ bracht haar naar New York.

Vanaf 2012 gaf ze diverse concerten en acteerde ze in intieme en gevarieerde theatervoorstellingen. Afgelopen voorjaar schitterde Inez als Mme Armfeldt in „A Little Night Music“; een productie van de Nederlandse Reisopera. Deze rol leverde haar een nominatie op in de categorie ‚Beste vrouwelijke bijrol’.

Kortom: een volwaardige artieste met een prachtige natuurlijke uitstraling, een schat aan artistieke ervaring en gezegend met een gouden stem.

Zaal open: 14.30 uur.

april 19 2020

Details

Datum: 19 april
Tijd: 15:00 tot 17:00
Prijs: € 15,50
Evenement Categorie:
Pauze Ja
Parkeergarage Oosterstraat geopend? Nee

Locatie

Koepeltheater

Vredeman de Vriesstraat 24A
Leeuwarden, 8921 BT Nederland

+ Google Maps

Telefoon:

06 511 048 08

Terug naar homepagina

Tijdschema

  • 14:00 Foyer & bar open
  • 14:30 Zaal open
  • 15:00 Start concert
  • 15:45 Pauze
  • 16:00 Einde pauze
  • 17:00 Einde concert
  • - Foyer & bar open
  • 19:00 Einde evenement
  •  

PARKEREN

Het Koepeltheater is goed bereikbaar met de fiets, auto en het openbaar vervoer. Lees hier meer over de bereikbaarheid.

PINNEN

U kunt bij ons pinnen.

MINDERVALIDE PLAATSEN

Wilt u gebruik maken van onze rolstoelplaatsen, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Voor deze plaatsen geldt hetzelfde tarief als de reguliere tickets. De zaalmanager zal u vooraf aan het concert uw stoel en/of rolstoelplaats wijzen. Indien u geen rolstoelplaats reserveert kunnen wij u geen garantie geven voor een geschikte rolstoelplaats.

ANDERE VRAAG?

Kijk eens bij de volgende pagina's, mogelijk wordt daar uw vraag beantwoord:
Bestel informatie
Service
Locatie

Organisator

Koepeltheater
Telefoon: 06 511 048 08
E-mail:
Website: Bezoek website organisator