Scrum - Nieuwjaarsconcert - Koepeltheater

Scrum – Nieuwjaarsconcert

Laden Evenementen
  • Dit Evenement is voorbij.

Scrum – Nieuwjaarsconcert

Scrum Akoestich Intiem nieuwjaarsconcert theater leeuwarden reserveer bestel kaarten

Scrum – Nieuwjaarsconcert

Intiem Akoestisch 

Begin 2019 goed met een speciaal concert van Scrum, “Intiem Akoestisch”. De mooiste folk traditionals, ballads en eigen werk van de zes enthousiaste gedreven liefhebbers van dit genre. Bijgestaan door een zangeres, waardoor ook prachtige duetten fantastisch zullen klinken in de ambiance van onze Koepelkerk. Alles in een intiem akoestische setting.

UPDATE: Met een enthousiast gastoptreden in de foyer na afloop (lees verder)

Zes gedreven muzikanten met een voorliefde voor energieke, eerlijke en spontane folkmuziek, die elk optreden tot het uiterste gaan en er samen met het publiek voor zorgen dat iedereen met een voldaan gevoel huiswaarts kan keren…

Een groot aantal feesten en festivals heeft in de afgelopen 12 jaar reeds kennisgemaakt met Scrum en iedere keer is het publiek – net als de band zelf – laaiend enthousiast. Scrum weet daarmee een groeiend aantal fans aan zich te binden. Vanaf 2015 komt er met zanger Léon een nieuwe energie binnen de band. Dit heeft grote invloed op de muzikale richting en de look & feel. De duidelijk nieuwe koers kenmerkt zich door een volwassener geluid, waarbij Scrum garant blijft staan voor eerlijkheid, enthousiasme en energie.

Gastoptreden Dixie Doodle

Na afloop hebben wij speciaal voor u nog een verassing. Om in de sfeer te blijven en uw avond uit te verlengen hebben wij een bijzonder gastoptreden! Akoestisch, meerstemmig en swingend: Dixie Doodle speelt een mix van Amerikaanse country, Ierse en Fryske Folk. Traditionals, eigen werk en songs van Old Crow Medicine Show, Bob Dylan, Neil Young, Van Morrison, Daniël Lohues en anderen worden met een aanstekelijk enthousiasme gebracht. De band bestaat uit zanger gitarist Wyger Smits, zangeres Henriëtte Meijer, bassist Wander van Duin en violist Skelte Heeringa.

Website van Dixie Doodle

januari 05 2019

Details

Datum: 5 januari
Tijd: 20:00
Prijs: € 24,50
Evenement Categorie:
Tags:, , , , ,

Locatie

Koepeltheater

Vredeman de Vriesstraat 24A
Leeuwarden, 8921 BT Nederland

+ Google Maps

Telefoon:

06 511 048 08

Terug naar homepagina

Organisator

Koepeltheater
Telefoon: 06 511 048 08
E-mail:
Website: Bezoek website organisator