Songs4two - Koepeltheater

Songs4two

Laden Evenementen
  • Dit Evenement is voorbij.

Songs4two

Songs4two

Images. Muziektheater. 

Op 13 juni in het Koepeltheater te Leeuwarden.

 

Het duet is misschien wel de meest tot de verbeelding sprekende songvorm in de geschiedenis van de popmuziek. Twee Fotostemmen zingen voor – tegen – over en met elkaar, waar bij de emoties niet zelden hoog oplopen.

Songs4two heeft een selectie gemaakt die bol staat van variëteit, passie, vrolijkheid, drama, romantiek en lichtvoetigheid. Een muzikale rollercoaster gebracht door topvocalisten Cindy Oudshoorn en Edward Reekers, die beiden jarenlang het geluid en het gezicht van de band Kayak bepaalden, toetsenvirtuoos Jasper Westerhof en gitarist Peter Krako.

Met zijn vieren nemen zij u mee op een avontuurlijke reis langs hoogte- en dieptepunten die in elke relatie wel voor kunnen komen. Maar vooral een reis gevuld met liefde voor muziek, melodie en instrumentaal en vocaal samenspel van het hoogste niveau.

Voor dit concert geldt een speciale toegangsprijs van € 17,50. 

Lees meer over de bandleden en het ontstaan van Songs4two in de achtergrondinformatie verderop op deze pagina.

Bestel tickets Songs4two

Officiële website:
Songs4two

Koepeltheater Songs4two Leeuwarden optreden

Achtergrondinformatie

Edward Reekers (24-05-1957)

Jarenlang bepaalde hij het gezicht en het geluid van de band Kayak.
Naast een aantal soloprojecten en zijn werkzaamheden als stemacteur en regisseur in de nasynchronisatiewereld, oogst hij veel succes met de theater producties Motel Westcoast en Best of Britain, samen met vriend en collega Syb van der Ploeg. Onlangs ontwikkelde hij samen met Joost Vergoossen het project Symfo Classics, dat in 2015 een eerste, zeer succesvolle tour door Nederland deed die, najaar 2016, een reprise krijgt en een nieuwe tour in 2017. Toen Edward en Cindy Oudshoorn besloten om met Kayak te stoppen wilde hij beslist met haar blijven zingen en bedacht daarom het project Songs4two.

Foto

Cindy Oudshoorn (07-08-1973)

Als allround zangeres heeft Cindy op vele manieren haar sporen verdiend in de muziekwereld. Ze is regelmatig in studio’s te vinden om daar vocale bijdragen te leveren aan verschillende producties en zong o.a. de titelsong in van de film Brother Bear II. Maar ook op podia is Cindy veel en vaak te vinden en werkte zij met Ruth Jacott, Rob de Nijs, René Froger en Gerard Joling. Meer dan 10 jaar lang was zij het gezicht en de leadzangeres van Kayak, waar zij met Edward Reekers in contact kwam. Die kennismaking resulteerde uiteindelijk in de samenwerking bij Symfo Classics en nu dus ook Songs4two.

Foto

Jasper Westerhof (05-11-1972)

Met Groningen als woonplaats reist Jasper Westerhof letterlijk stad en land af om in studio’s en op podia zijn toetsen te bespelen. Dat doet hij ondermeer voor Ruth Jacott en Elske de Wall. Maar ook op internationaal niveau speelt Jasper zijn partijtje mee want hij is vaste toetsenist van de Amerikaanse band Venice, die hij begeleidt op hun Europese tours.

Foto

juni 13 2017

Details

Datum: 13 juni 2017
Tijd: 20:15 tot 22:15
Prijs: € 17,50
Evenement Categorie:
Tags:, , , , , ,

Locatie

Koepeltheater

Vredeman de Vriesstraat 24A
Leeuwarden, 8921 BT Nederland

+ Google Maps

Telefoon:

06 511 048 08

Terug naar homepagina

Organisator

Songs4two
Telefoon: -
E-mail:
Website: Bezoek website organisator