Fan van Ierse muziek? Dan mag u The Kilkennys niet missen!

The Kilkennys

Laden Evenementen
  • Dit Evenement is voorbij.

The Kilkennys

The Kilkennys Koepeltheater Leeuwarden

The Kilkennys

Op zaterdag 5 november komen de The Kilkennys naar het Koepeltheater in Leeuwarden!

Bestel tickets

Deur open: 19.15 uur
Optreden: 20.00 – 22.30 uur

De consumpties/garderobe kunt u op deze avond alleen contant betalen. 

The Kilkennys hebben de traditionele Ierse muziek een nieuwe twist gegeven. Hun klassieke folksongs en ballades zullen zowel de jongeren, als de veteranen onder de muziekliefhebbers, aanspreken. Ze zijn het levende bewijs dat je met talent, passie en ambitie een heel eind kunt komen.

The Kilkennys, vier vrienden uit de Ierse stad Kilkenny, deelden hun passie voor muziek, stichtten een band en zetten sindsdien menig pub op stelten. Twaalf jaar later, na eerst heel Ierland veroverd te hebben, vormden Ierse festivals in Europa en de VS hun springplank naar het internationale toneel. Inmiddels hebben ze een grote schare fans in heel Europa en zelfs tot in Boston, New York en Las Vegas.

De naam The Kilkennys staat synoniem voor de moderne Ierse muziek. Hun songs zijn vrolijk en opgetogen, zoals in hun vertolkingen van de klassiekers ‘The Spanish lady’, ‘Tell me ma’ en ‘Whisky in the jar’. Met hun energieke uitstraling, rappe instrumentale ritmes en onvervalste Ierse humor is het elke avond genieten.

De formule achter het succes is de unieke blend tussen de bandleden, die vocaal en instrumentaal net zo bij elkaar horen als whisky en goed gezelschap. Maar waarheen hun reizen hen ook voeren, ze blijven hun Ierse wortels koesteren. Hun geliefde thuishaven Kilkenny reist daarom altijd mee in hun muziek.

Officiële website The Kilkennys

 

november 05 2016

Details

Datum: 5 november 2016
Tijd: 20:00 tot 22:30
Prijs: € 22,00
Evenement Categorie:
Tags:, , , , , ,

Locatie

Koepeltheater

Vredeman de Vriesstraat 24A
Leeuwarden, 8921 BT Nederland

+ Google Maps

Telefoon:

06 511 048 08

Terug naar homepagina

Organisator

Koepeltheater
Telefoon: 06 511 048 08
E-mail:
Website: Bezoek website organisator