YOGA Workshop door Robert Boustany en Jan Kuiper - Koepeltheater

YOGA Workshop door Robert Boustany en Jan Kuiper

Laden Evenementen
  • Dit Evenement is voorbij.

YOGA Workshop door Robert Boustany en Jan Kuiper

YOGA Workshop door
Robert Boustany en Jan Kuiper

In samenwerking met

Bij ons in de Studio

Robert Boustany en Jan Kuiper komen samen in Leeuwarden. Ben je een liefhebber van yoga en muziek? Dan mag je dit niet missen!

Zo trots als een pauw zijn we dat Robert Boustany Leeuwarden bezoekt voor het geven van een workshop. De workshop zal muzikaal worden ondersteund door niemand minder dan Jan Kuiper.

Robert Boustany is een internationaal bekend yogadocent die vele lessen, seminars, retraites geeft. Daarnaast verzorgd hij ook regelmatig docenten opleidingen. Inmiddels geeft hij meer dan 50 jaar les dus hij heeft zijn vlieguren wel gemaakt. Met deze ervaring en zijn specifieke inzichten in anatomie en fascia (bindweefsel) biedt hij bijzondere lessen aan waarmee hij de uitlijning van de wervelkolom veel aandacht krijgt.

Robert heeft ervaring in vele vormen van yoga en vult dit aan met oa tai chi, qigong en die leiden tot zijn uitgebreide begrip van zelfzorg en yogatherapie voor de levensstijl van vandaag. Hij heeft getraind en samengewerkt met vele vooraanstaande yogi’s en swami’s, waaronder BKS Iyengar, Billie Gollnick, Ana Forrest, Vasant Lad, David Swenson, Doug Swenson, Swami Muktananda, Swami Ranganathananda, Vethathiri Yogiraj Maharishi en Swami Satchitananda, het barmhartige pad van het boeddhisme. Zijn huidige studies zijn met zijn heiligheid Swami Vidyadhishananda.

Over Pralaya Yoga:
Het Pralaya Yoga-systeem wordt voortdurend geoptimaliseerd om ons te helpen maximaal functioneel te worden in vele gebieden zoals, kracht en tegelijkertijd opening van ons lichaam. Dit op een veilige manier door gebruik van antagonisten. Ontdek de manieren voor een optimale uitlijning van het lichaam en ontdek welke gebieden die wat meer aandacht nodig hebben.

Pralaya Yoga is ontwikkeld door Robert Boustany specifiek ter ondersteuning van een prettige manier van ouder worden die preventief is richting blessures in ons dagelijks leven. Of juist het herstellen van (sport) blessures. Pralaya Yoga verhoogt de energie in de loop van de tijd door de wervelkolom te ontspannen en te verlengen terwijl je hiervoor de juiste spiergroepen ontwikkelt Dit draagt bij aan balans in het lichaam welke weer zorgt voor uitzonderlijke sterkte en mobiliteit. Wanneer dit eenmaal aan de orde is dan ontwikkel je maximale neurologische activering van spieren en organen.

Over Jan Kuiper:
Sinds 1999 is Jan Kuiper naast musicus ook een fervent beoefenaar van Yoga. Als Yogi volgde hij lessen bij alle grote meesters van deze tijd, o.a. Robert Boustany en David Swenson. De combinatie van Yoga en Muziek heeft hij prachtig samengebracht in het concept Yoga in Concert: yogalessen in het theater met livemuziek. Daarnaast geeft hij al enkele jaren Yoga op het Strand tijdens het Oerol Festival op Terschelling dat elk jaar in juni plaatsvindt.

In 2013 publiceerde Jan Kuiper, in eigen beheer, zijn eerste boek over Yoga, Muziek, en Meditatie: Leven met een glimlach. In het najaar van oktober verscheen bij Uitgeverij Noordboek Bomen van Kristal, een aangrijpend verhaal over borstkanker, liefde en vergankelijkheid.

Wanneer: 5 juli 2019
Investering: € 40,00
Tijd: 18.00 – 20.30 uur
Waar: Koepeltheater, Vredeman de Vriesestraat 24A, Leeuwarden
Aanmelden kan via de site: www.bijonsindestudio.nl
LET OP: de workshop wordt in het Engels gegeven

juli 05 2019

Details

Datum: 5 juli 2019
Tijd: 18:00 tot 20:30
Prijs: € 40,00
Evenement Categorie:

Locatie

Koepeltheater

Vredeman de Vriesstraat 24A
Leeuwarden, 8921 BT Nederland

+ Google Maps

Telefoon:

06 511 048 08

Terug naar homepagina

Tijdschema

  • De workshop van 2,5 uur wordt gegeven door de vader van Pralaya Yoga Robert Boustany en wordt muzikaal ondersteund door niemand minder dan Jan Kuiper.
  •  

Organisator

De Studio
Telefoon: 0620449687 - 0618311118
E-mail:
Website: Bezoek website organisator