Uitzending gemist: toneelmeesters - Koepeltheater

Uitzending gemist: toneelmeesters

Uitzending gemist: toneelmeesters

Uitzending gemist: toneelmeesters

Kijktip! Toneelmeesters is een programma over en vanuit één van de vele theaters in het Noorden van ons land. Theatermaker Arno van der Heyden gaat op zoek naar allerlei wetenswaardigheden en naar de mooiste voorstelling. In Toneelmeesters krijgen we een kijkje achter de schermen bij zowel de grote bekende theaters als de kleine onbekende zalen.

Van Franeker tot Stadskanaal, elk theater heeft haar eigen verhaal, identiteit en een kijk op diversiteit aan podiumkunsten. Van programmeur tot lichtman en van horizon tot Koperen Kees. Arno neemt je mee in de coulissen en gaat op zoek naar de echte meesters van het toneel. Welke prachtige voorstellingen staan er dit seizoen op de planken en van welke producties mogen we echt niets missen.

Altijd al benieuwd geweest hoe het Koepeltheater tot stand is gekomen? Hoe ziet het Koepeltheater er ‘backstage’ uit? Bekijk dan de onderstaande video!

Aflevering 55: Koepeltheater

In deze aflevering van Toneelmeesters zijn we te gast bij het Koepeltheater in Leeuwarden.

Eerste uitzending: woensdag, 15 februari 2017 om 17.00 uur. De aflevering duurt circa 25 minuten.

Presentator Arno van der Heyden neemt een kijkje in het Koepeltheater waar de beroepsmusici van het nieuwe Friese collectief Nootstroom het muziekprogramma ‘Ik ook van jou’ ten gehore brengen.

Toneelmeesters is iedere woensdag te zien vanaf 17.00 uur.
Alle afleveringen van Toneelmeesters zijn terug te zien via Video on Demand van Podium.TV. Klik hier om de officiële website van Podium.TV te bezoeken.