Het Koepeltheater heeft een nieuwe website!

Nieuwe website

Standaardverlichting Koepeltheater

Nieuwe website

Nieuwe website online

Het is zover: het Koepeltheater heeft een nieuwe website. Achter de schermen zijn we al een tijd bezig om een nieuwe huisstijl te creëren. We zijn erg blij met het nieuwe logo en de gebruiksvriendelijke website.

Nieuw logo

U ziet dat het logo van het Koepeltheater zijn eigen identiteit heeft gekregen. De kenmerkende Koepel en het grote glas in lood raam geeft de bijzondere Byzantijnse bouwstijl van de Koepelkerk goed weer. Onze aandacht is vooral uitgegaan naar het optimaliseren van het gebruiksgemak. Zo is de website nu beter bereikbaar op elk device, zoals uw tablet en/of mobiele telefoon. De persoonlijke tint van het logo is ook te zien aan het kleurgebruik op de website.

Gebruiksgemak

Daarnaast kunt u makkelijker informatie vinden over de evenementen die in het Koepeltheater plaatsvinden. Binnenkort worden er nog meer pagina’s toegevoegd met de mogelijkheden in het Koepeltheater om zelfs iets te organiseren. Verder zijn veel pagina’s ge-updatet en dat zullen we in de toekomst blijven doen. Raadpleeg daarom regelmatig onze website om op de hoogte te blijven van onze evenementen en nieuwsberichten.

Recensies en reviews

Op de voorpagina en bij de nieuwsberichten kunt u recensies van de pers of reviews van bezoekers terugvinden. Wilt u er zelf een schrijven met vermelding van uw naam of bedrijf? Stuur een e-mail naar info@koepeltheater.nl en dan krijgt u z.s.m. een reactie.

Heeft u tips, vragen of opmerkingen voor het Koepeltheater? U kunt ons altijd bereiken per e-mail en telefoon.

 Wat vindt u van de nieuwe website? Deel het hieronder op uw socialmediakanaal.