Organiseer

Hier kunt u meer lezen over de mogelijkheden om een eigen evenement te organiseren in het Koepeltheater. Van workshop tot concert! 

Bedrijfspresentatie

Bedrijfspresentaties in het Koepeltheater, Leeuwarden

Het Koepeltheater leent zich uitstekend voor bedrijfspresentaties in Leeuwarden. Door de bijzondere vorm van het gebouw, lijkt het bijna alsof u in een modern Romeins theater staat.

Concert & theater

Theaterlocatie Concertlocatie Concerthal Theater in Leeuwarden in het Koepeltheater

Entertainment met muziek of theater hoort absoluut thuis in een kerk. Naast onze eigen programmering kunt u of uw organisatie bij ons de zaal huren. Er is plaats tot 500 personen.

(Bedrijfs)feest

Feestlocatie in Leeuwarden: Het Koepltheater

Een feest organiseren, voor uzelf, organisatie of bedrijf. In het Koepeltheater bieden wij diverse mogelijkheden. Een spectaculaire locatie om iedereen feestelijk te ontvangen!

Vergadering

Vergaderlocatie in Leeuwarden, Het Koepeltheater of in de Emmastate

Vergaderen met het gehele bedrijf of een afdeling in Leeuwarden? Bekijk hier op welke bijzondere locaties in Leeuwarden u dit het beste kunt doen!

Symposium/congres

Koepelkerk Koepeltheater nieuw podium

Het Koepeltheater is uitermate geschikt om symposia en congressen tot 500 personen te verwelkomen. Bijzondere architectuur van het pand creëert de ultieme sfeer.

Receptie

Receptie in Leeuwarden in het Koepeltheater

Een receptie is een op maat gemaakte gelegenheid. Het historische pand is een unicum in de stad Leeuwarden voor een receptie. Speciale wensen zijn bij ons welkom.

Staat uw evenement er niet bij?

Wij gaan graag met u in gesprek om voor u de best passende oplossing te vinden. Wij zijn ook in het weekend per e-mail of telefoon te bereiken.