Bedrijfspresentatie in Leeuwarden? Zaal tot 600 personen beschikbaar!

Het Koepeltheater leent zich uitstekend als bedrijfspresentaties locatie in Leeuwarden.
Door de bijzondere vorm van het gebouw, lijkt het bijna alsof u in een modern Romeins theater staat.

In het Koepeltheater is een grote bedrijfspresentatieruimte beschikbaar in Leeuwarden: tot wel 450 personen!

Bedrijfspresentaties in het Koepeltheater, Leeuwarden

Bedrijfspresentatie locatie in Leeuwarden

U bent opzoek naar een locatie voor uw bedrijfspresentatie in Leeuwarden, Friesland. Wij bieden u een bijzondere locatie. Het Koepeltheater is één van de meest bijzondere kerken in Leeuwarden. Het gebouw staat in de stadskern en elke Leeuwarder kent het gebouw door de kenmerkende groene koepel.

Mogelijkheden

Het Koepeltheater biedt plaats voor bedrijfspresentaties of productpresentaties. Door de recente verbouwingen in het Koepeltheater is het nu mogelijk om in diverse opstellingen te presenteren. Er is in de kerkzaal WiFi beschikbaar en een beamer. Door de grote ramen in de kerk is het erg licht binnen; anders dan bij de meeste kerken. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om gebruik te maken van professionele lichtapparatuur en versterkt geluid. Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

Professioneel advies

Wij denken met u mee over uw presentatie. Er zijn regelmatig grote bijeenkomsten van bedrijven in het Koepeltheater. Voor grote maar ook kleine presentaties is de locatie, het Koepeltheater, enorm geschikt. Een succes voor uw ondernemerschap is van groot belang, wij helpen daar graag aan mee!

Diverse activiteiten

Naast het houden van een bedrijfspresentatie is het mogelijk om op dezelfde dag of meerdere dagen andere activiteiten te organiseren. U kunt hierbij denken aan workshops, hoe kan de klant het beste het product gebruiken of de klant meer mogelijkheden van het product te laten ontdekken. Of u kunt een expositie organiseren naast uw productpresentatie, door de foyer erbij te betrekken. Hierdoor creëert u een unieke sfeer voor de genodigden die ook na de presentatie onder het genot van een hapje en een drankje blijft bestaan.

Koepelkerk Koepeltheater nieuw podium

Wilt u een groot of klein podium?

Een presentatie houden in Leeuwarden, doet u in het Koepeltheater.

Professionele verlichting voor extra sfeer

Wij hebben diverse soorten apparatuur beschikbaar, zoals sfeerverlichting. Hierdoor kunt u uw presentatie nog mooier neerzetten. Informeer naar de mogelijkheden.

Koepeltheater verlichting orgel