Organiseert u een congres of symposium? Kom naar het Koepeltheater

Het Koepeltheater is uitermate geschikt om symposia en congressen tot 450 personen te verwelkomen. Bijzondere architectuur van het pand creëert een ultieme sfeer.

Een grote congres- of symposiumlocatie in het hart van Leeuwarden!

Koepelkerk Koepeltheater nieuw podium

Organiseert u het congres of symposium?

Dan helpen wij u graag met plannen! Het Koepeltheater is uitermate geschikt voor sprekers, dia-presentaties, gezamenlijke workshops, vergaderingen en nog veel meer. In een bijzonder pand, u krijgt gegarandeerd veel complimenten van uw collega’s! Het gebouw staat in de stadskern van Leeuwarden en is het met de auto en het OV goed bereikbaar.

Uiteenlopende mogelijkheden voor kleine en grote congressen/symposia

Wij zijn flexibel en creatief. Uw wensen worden bij ons écht omgezet in een succes. Wij hechten waarde aan maatwerk voor elk congres of symposium dat plaatsvindt in het Koepeltheater. Door de recente verbouwingen en andere aanpassingen is de oude Koepelkerk enorm geschikt voor diverse doeleinden. Een congreslocatie huren in Leeuwarden, doet u bij het Koepeltheater.

Professioneel en persoonlijk

Het Koepeltheater denkt met u mee. Om u een advies en prijsopgave te kunnen geven, spreken wij liever persoonlijk met u via de telefoon of via de email. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. Bent u al overtuigd? Neem contact op.

Extra activiteiten bij uw congres

Wilt u meerdere ruimtes huren voor vergaderingen, workshops of andere activiteiten? Wij hebben veel verschillende ruimtes beschikbaar, vanaf 4 tot 450 personen. Daarnaast bieden wij ook flexplekken aan, zodat u bijvoorbeeld de dag voor uw congres rustig kunt werken. De vergaderzalen en flexplekken vindt u in ons naastgelegen bedrijfsverzamelgebouw: de Emmastate.

Koepelkerk Koepeltheater nieuw podium

Wilt u een groot of klein podium?

Een presentatie houden in Leeuwarden, doet u in het Koepeltheater.

Professionele verlichting voor extra sfeer

Wij hebben diverse soorten apparatuur beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden.

Koepeltheater verlichting orgel