Feestlocatie in Leeuwarden gezocht? Het Koepeltheater in Leeuwarden!

Feestlocatie in Leeuwarden: Het Koepeltheater helpt u bij het organiseren van een bedrijfsfeest, persoonlijke viering of trouwerij. 

Wist u dat het grootste orgel van Friesland in het Koepeltheater hangt? Vul uw feest aan met een prachtig orgelconcert. Tegenwoordig speelt de huis organist, Jelle de Jong, zelfs house muziek op het orgel.

Feestlocatie in Leeuwarden: Het Koepltheater

Trouwlocatie en Feestlocatie in Leeuwarden

De grote kerkzaal van het Koepeltheater biedt tal van mogelijkheden voor het organiseren van een (bedrijfs)feest of trouwerij in Friesland. Naast onze eigen programmering van bekende artiesten, bieden wij ruimte aan om een eigen (privé of bedrijfsmatig) feest te organiseren. Een bedrijfsfeest voor uw personeel en/of uw klanten of trouwerij, daar maken we samen een groot succes van!

 

Mogelijkheden trouwlocatie en feestlocatie in Leeuwarden

Het Koepeltheater biedt volop mogelijkheden voor feesten en partijen in Leeuwarden. Wij hebben diverse zalen ter beschikking, dus met een klein gezelschap (vanaf 25 personen) tot een groot gezelschap (450 personen). Daarnaast kunt u ook de zalen met elkaar combineren, om tot elk gewenst resultaat te komen. Door gebruik te maken van onze professionele lichtinstallatie, kunt u een prachtige sfeer neerzetten. De lampen zijn programmeerbaar in bijna elke kleur. De kerkzaal is de perfecte locatie in Leeuwarden voor grote feesten en partijen. Wij bieden diverse faciliteiten zoals meerdere toiletgroepen, indien nodig professioneel licht en geluid, een prachtig orgel en nog veel meer. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van de eigenaren van het Koepeltheater: contact.

Professioneel advies bedrijfsfeesten en trouwerijen in Leeuwarden

Het Koepeltheater is een nieuw theater in hartje Leeuwarden. Het Koepeltheater is niet alleen een theater, maar biedt ruimte voor allerhande activiteiten. Van symposia tot workshops en van bedrijfsfeesten tot trouwerijen. Doordat wij erg flexibel zijn, kunnen we in overleg allerlei bijzondere en op een eigen manier uw wens in vervulling brengen. Ondanks dat het Koepeltheater recent is opgericht, hebben wij al veel grootschalige evenementen gehad en er staan nog veel meer op de planning. Wij nodigen u uit om een keer het Koepeltheater te komen bekijken en of het de geschikte locatie voor u is!

Maak een afspraak

U kunt het beste contact met ons opnemen per telefoon. Wij zijn dagelijks bereikbaar, ook in het weekend. Wij nodigen u na een kort gesprek graag uit voor een persoonlijke rondleiding. We kunnen dan gelijk het een en ander doorspreken. U kunt ons natuurlijk ook een e-mail sturen met een korte beschrijving van uw plan of een vraag stellen. Deze wordt binnen 1 werkdag beantwoord. U kunt hier contact met ons opnemen.

professionele verlichting in het Koepeltheater Leeuwarden

Op verzoek kunnen wij de verlichting naar uw wens aanpassen

Wilt u een bijzondere lichtshow bij uw feest, om extra sfeer te creëren? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Standaard verlichting in het Koepeltheater

De prachtige Byzantijnse architectuur komt ook met de standaardverlichting uitstekend tot zijn recht!

Standaardverlichting Koepeltheater