Receptie in Leeuwarden, op een bijzondere locatie?

Een receptie is een op maat gemaakte gelegenheid. Het historische pand is een unicum in de stad Leeuwarden voor een receptie.

Een prachtige locatie voor een receptie. Persoonlijk of bedrijfsmatig, wij zorgen voor een de unieke ervaring.

Receptie in Leeuwarden in het Koepeltheater

Receptie locatie in Leeuwarden

Een eerste indruk van uw (feestelijke) evenement is het allerbelangrijkste. Het is voor uw zakelijke evenement perfect om relaties aan u te binden. Tijdens uw bedrijfs- of persoonlijke receptie wilt u zonder zorgen kunnen genieten. Ons team helpt u graag met deskundig advies over het organiseren van elk evenement. De details en creativiteit die wij leveren in samenwerking met u en anderen kunnen we zorgen dat het evenement onvergetelijk wordt.

Receptie in Leeuwarden organiseren

Door de ruime opzet van alle diverse zalen is het mogelijk om met groepen diverse activiteiten zoals workshops op te zetten. U kunt ook meerdere zalen gebruiken om bijvoorbeeld een expositie te organiseren naast uw evenement. Het is ook zeer geschikt als trouwlocatie in Leeuwarden.

Professioneel advies

Wij denken met u mee over uw receptie. Er zijn regelmatig grote bijeenkomsten van bedrijven in het Koepeltheater. Samen met ons personeel kunnen wij de beste invulling geven aan uw receptie. Voor grote maar ook kleine recepties is de locatie, het Koepeltheater, enorm geschikt.

Diverse mogelijkheden

Kortom alles is afhankelijk van uw wensen bij onze evenementenlocatie in Leeuwarden. Er zijn eindeloze mogelijkheden. Wij nodigen u daarom uit contact met ons op te nemen via de e-mail of telefoon. Ook als uw evenement type hier niet bij staat. Wij hopen u snel te verwelkomen in het Koepeltheater!

Koepeltheater Zijkant

Bijzonder in Leeuwarden

Een receptie in Leeuwarden, in het Koepeltheater. In een bijzonder pand realiseren wij met u een bijzondere receptie!

Extra sfeerverlichting

Wij hebben diverse soorten apparatuur beschikbaar. Onze professionele verlichting is in veel verschillende kleuren in te stellen. Blauw, groen of rood? Een variatie is ook mogelijk. Kom langs in het Koepeltheater en wij demonstreren graag de mogelijkheden.

Koepeltheater verlichting orgel