Vergaderlocatie in Leeuwarden? In een prachtig pand aan de gracht!

Vergaderlocatie in Leeuwarden: in het Koepeltheater of de naastgelegen Emmastate. Geschikt voor kleine en grote groepen, meerdere zalen beschikbaar.

De Emmastate is een bedrijvencentrum met meer dan 100 ondernemers. Het Koepeltheater verhuurd voornamelijk grote zalen en heeft een eigen programmering. De locaties vullen elkaar uitstekend aan.

Vergaderlocatie in Leeuwarden, Het Koepeltheater of in de Emmastate

Vergaderlocatie in Leeuwarden

Vergaderen in Leeuwarden doet u in de Emmastate. Het pand staat in het hart van Leeuwarden én is een rijksmonument. Vergaderruimte huren kan op allerlei manieren worden ingevuld. Vergaderen in het Koepeltheater is alleen geschikt voor grote groepen of wanneer u meerdere ruimtes nodig heeft. De Emmastate beschikt over moderne ruimtes waar alle nodige faciliteiten beschikbaar zijn voor uw vergadering. Er zijn meerdere zalen beschikbaar. Online kunt u reserveren en zien of de datum/tijd nog beschikbaar is:

Zoekt u kantoorruimte of bedrijfsruimte in Leeuwarden? Kijk dan eens bij dit kantoorpand: Da Vinci Office, gelegen op bedrijventerrein De Hemrik.

Zoekt u kantoorruimte of bedrijfsruimte in Sneek? Kijk dan hier eens bij de Simmerdyk 1.

Mogelijkheden en faciliteiten om te vergaderen op unieke vergaderlocatie in Leeuwarden

In de Emmastate zijn diverse ruimtes beschikbaar. Het pand is recent gerenoveerd en bevat een nieuwe lift.  De Wisselstroomzaal en Zaal één zijn op een authentieke plek in het pand gevestigd. U kunt direct deze flexibele ruimtes kamers online boeken. De ruimtes zijn geschikt tot 15 personen (meer in overleg). is geschikt tot maximaal 4 personen.

Naast spreekkamers en vergaderruimtes bieden wij ook flexplekken in Leeuwarden. De flexplekken “Ampère” beschikken over alle faciliteiten die u nodig heeft om rustig en efficiënt aan de slag te kunnen. Momenteel zijn alle flexplekken verhuurd t/m maart 2018! Spreekkamers, vergaderruimtes en flexplekken zijn inclusief koffie, thee en snel internet. Er is een beheerder aanwezig die u persoonlijk ontvangt. Daarnaast hebben wij ook beamers, printers, enz. waar u gebruik van kunt maken, neem voor de voorwaarden contact met ons op. Refereer in uw email aan de Emmastate.

Cursuslocatie of workshoplocatie in Leeuwarden

Naast het aanbieden van spreekkamers, vergaderruimtes en flexplekken is het ook mogelijk om cursussen of workshops te organiseren. Afhankelijk van de activiteit kunt u zowel in de Emmastate als in het Koepeltheater terecht. Daarnaast kunt u de ruimte ook reserveren voor een korte of lange periode. U geeft bijvoorbeeld een workshop “Van beginnend fotograaf naar expert in 10 lessen”, dan houden wij de komende 10 weken op vrijdag de ruimte voor u beschikbaar. In de Emmastate zijn workshops of cursussen tot maximaal 25 personen geschikt en voor grotere groepen is het Koepeltheater geschikter. U kunt ook beide locaties combineren als u meer dan drie zalen nodig heeft.

Maak een afspraak

U kunt snel online zien of de ruimte nog beschikbaar is per datum en tijd. Klik op de button hieronder. Heeft u vragen? Wij zijn dagelijks bereikbaar, ook in het weekend. We kunnen dan gelijk het een en ander doorspreken. U kunt ons een e-mail sturen met een korte beschrijving van uw plan of een vraag stellen. Deze wordt binnen 1 werkdag beantwoord. U kunt hier contact met ons opnemen. Als u een ruimte in de Emmastate wilt huren, vermeld dit dan alstublieft in uw bericht!

Vijf redenen om bij ons een vergaderruimte te huren

  1. Direct online reserveren!
  2. Concurrerende prijzen in Leeuwarden
  3. Modern materiaalgebruik in een authentiek pand
  4. Inclusief koffie, thee en snel internet
  5. U betaalt per uur en niet per dag(deel)
  6. Gratis gebruik beamer (Wisselstroomzaal)
  7. Lunch en diner mogelijk – vraag naar de mogelijkheden

Spreekkamer of vergaderruimte?

De afbeelding hiernaast is de vergader- en presentatieruimte met gratis gebruik beamer ”de Wisselstroomzaal” de afbeelding hierboven is de multifunctionele ruimte “Zaal één”.

Bijvoorbeeld: uw bedrijf is gevestigd in Groningen. Soms heeft u een afspraak in Leeuwarden maar een kantoorruimte huren is nog niet aan de orde. Dan kunt u ervoor kiezen om zo nu en dan een spreekkamer te huren. Uw “kantoor” is dan tijdelijk gehuisvest in een statig pand aan de grachten van Leeuwarden en u kunt gebruik maken van faciliteiten zoals koffie, thee en snel internet. Bent u wel geïnteresseerd in het huren van een kantoorruimte? Bekijk dan eens Da Vinci Office in Leeuwarden. Klik hier om de website te bezoeken.