Zaalverhuur in Leeuwarden: concert & theater - Koepeltheater

Entertainment met muziek of theater hoort absoluut thuis in een kerk. Naast onze eigen programmering bieden wij zaalverhuur in Leeuwarden. Er is plaats tot 450 personen.

In het Koepeltheater worden regelmatig grote evenementen gehouden, bekijk de mogelijkheden voor uw evenement hieronder!

Theaterlocatie Concertlocatie Concerthal Theater in Leeuwarden in het Koepeltheater

Concert & theater zaalverhuur in Leeuwarden

Naast onze eigen programmering, is er ook ruimte voor u of uw organisatie om een concert- of theaterzaal te huren in Leeuwarden. Wij bieden een unieke locatie voor theater en concerten. Concerten kunnen vaak puur akoestiek zonder versterking! Door de vijfhoekige vorm van het Koepeltheater, is er een amfitheater opstelling waardoor de bezoekers vanuit elke hoek het podium kunnen zien. Theater is geschikt omdat er een groot podium gerealiseerd kan worden.

Mogelijkheden zaalverhuur Leeuwarden

Het Koepeltheater heeft veel mogelijkheden voor zaalverhuur voor theateruitvoeringen en concerten. Voor andere feesten is ook zaalverhuur mogelijk, voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Het Koepeltheater, de voormalige Koepelkerk, heeft een ware metamorfose ondergaan. Er is nu plek voor podia, professioneel licht en geluid, een artiestenruimte met diverse voorzieningen en nog veel meer. Overdag is er veel lichtinval in de kerk, maar om echt sfeer te creëren bieden wij de mogelijkheid om aanvullend licht, geluid en/of beamer te gebruiken. U kunt in overleg ook uw eigen apparatuur meenemen. Wij bieden WiFi dekking in alle zalen.

Professioneel advies bij zaalverhuur in Leeuwarden

Wij denken graag met u mee over het huren van een zaal in Leeuwarden. Uw wensen zijn daarbij het allerbelangrijkste. Er is veel mogelijk in onze diverse zalen. Wij hebben ervaring met het organiseren van grote evenementen tot 450 personen. In 2016 hebben wij een eigen programmering met o.a. de 3JS, de Kast en in 2017 de Wibi Soerjadi. U kunt meer evenementen van ons bekijken in de agenda. Omdat de samenwerking tussen u en ons het belangrijkste is, nodigen wij u uit voor een persoonlijk gesprek om een zaal te huren in Leeuwarden. Het Koepeltheater is niet altijd geopend, dus wij adviseren u een afspraak te maken per telefoon of e-mail.

Diverse theaterzalen te huur in Leeuwarden

Als u naast uw concert- of theaterprogramma ook andere activiteiten wilt organiseren, dan is dit mogelijk in het Koepeltheater (ook verspreid over meerdere dagen). Wij hebben meerdere zalen ter beschikking, zoals de foyer, woonkamer, artiestenruimte en de kerkzaal. U kunt daarom er ook voor kiezen om bijvoorbeeld workshops te houden of extra voorbereidingen treffen op locatie in Leeuwarden. Bij ons is altijd een gastheer- of vrouw aanwezig om u en uw bezoek te ontvangen.

The Scarlatti Family in het Koepeltheater - Koepelkerk Leeuwarden

Een groot koor of orkest kan zonder podium prima uit de voeten

Grote orkesten en diverse koren hebben al opgetreden in het Koepeltheater. Bijvoorbeeld het Fries & Gelders Fanfare orkest, het Warnser Bach Ensemble & de Wolga Kozakken. Veelal zonder versterking, puur akoestisch!

Zaalverhuur in Leeuwarden: Koepeltheater Leeuwarden

Prachtige Byzantijnse architectuur, zowel vanbinnen als vanbuiten! Een perfecte plaats om uw theaterproductie of concert uit te voeren in Leeuwarden.

Koepeltheater Zijkant