Prijswijziging: servicekosten nu inclusief zichtbare ticketprijs - Koepeltheater

Prijswijziging: servicekosten nu inclusief zichtbare ticketprijs

Wijziging ticketprijzen koepeltheater koepelkerk theater leeuwarden

Prijswijziging: servicekosten nu inclusief zichtbare ticketprijs

Beste (website)bezoeker van het Koepeltheater,

Vanaf vandaag zijn al onze vermelde ticketprijzen inclusief servicekosten. Het vermelden van de tickets inclusief servicekosten vinden wij transparanter. Het Koepeltheater hoopt dat dit uw bestelervaring van tickets aangenamer maakt.

Op het moment van schrijven zijn nog niet alle ticketprijzen in de online ticketshop van VanPlan aangepast naar de nieuwe prijzen inclusief servicekosten. Op onze website zijn de prijzen al wel aangepast.

  1. U kunt nog steeds 24 uur per dag online kaarten reserveren via de website, in de ticketshop van onze partner VanPlan. Dit is de meest snelle manier om tickets te bestellen en te ontvangen van het Koepeltheater.
  2. De telefonische kassa van het Koepeltheater is doordeweeks dagelijks tussen 11.00 tot 15.00 uur geopend. U betaalt zowel in de online ticketshop als via telefonische reservering servicekosten. Telefonisch reserveren is mogelijk tot 5 werkdagen voor de begindatum van een concert. U kunt de tickets afhalen één uur vooraf aan het concert. Indien online tickets bestelt, ontvangt u deze vrijwel direct in uw mailbox.
  3. De prijzen voor tickets zijn aan de deur hetzelfde tenzij anders vermeld op de evenementenpagina.
  4. De vermelde ticketprijs is dus altijd inclusief servicekosten (tenzij anders aangegeven) en is de prijs in de ticketshop is gelijk aan de prijs als u telefonisch bestelt.
  5. Indien u al tickets heeft besteld: de ticketprijzen kosten nog steeds hetzelfde echter is dit anders weergegeven op onze website/in de ticketshop.

Servicekosten worden berekend over de prijs van een entreeticket voor een evenement of voorstelling voor onder andere:

– Diensten op locatie zoals veiligheid en antifraude maatregelen.
– Implementatie elektronische systemen, zoals scannen van tickets om lange wachtrijen te voorkomen en een snelle doorstroom te bevorderen.

Sinds kort hebben wij nieuwe bezoekersinformatie pagina’s op onze website. 

Indien u nog vragen heeft, dan verwijzen wij u door naar de contactpagina.