Service

Service

Organisatoren

Het is mogelijk dat een gezelschap onze zaal huurt. Indien u bij een evenement in onze agenda de linkerkant van de pagina raadpleegt, kunt u bij het kopje ”organisator” aflezen wie de organisator is. Het is mogelijk dat onderstaande informatie of andere informatie niet geldig is bij derde organisatoren. De contactinformatie van de organisator staat altijd vermeldt. Voor vragen kunt u met hen contact opnemen.

Tickets retourneren/annuleren

U kunt bij het Koepeltheater tickets die via VanPlan (de online ticketshop) zijn gekocht en middels een telefonische boeking zijn gereserveerd tot uiterlijk drie werkdagen voor de voorstelling annuleren. U krijgt van ons de ticketprijs teruggestort op uw bankrekening exclusief eventuele service- en administratiekosten. U kunt uw tickets niet ruilen voor een andere voorstelling of concert. Let op: dit is alleen mogelijk indien u uw tickets heeft gekocht bij onze online ticketshop van VanPlan of via een telefonische reservering (bijvoorbeeld een rolstoelplaats). Tickets gekocht bij derden zoals de Nationale Theaterkassa of bedrijven die tickets duurder doorverkopen kunnen wij helaas niet retourneren. Lees meer over ”weet waar u koopt” op onze bestelinformatie pagina.

Parkeren & openbaar vervoer

Alles over de bereikbaarheid van het Koepeltheater met het OV of met de auto leest u hier.

Garderobe

Bij uw bezoek aan het Koepeltheater wordt voor uw en onze veiligheid gevraagd om uw jas in de bewaakte garderobe op te hangen. De prijs is € 1,- per jas. We passen zo goed mogelijk op uw spullen, echter zijn wij niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan of het verliezen van uw goederen. Bij sommige evenementen is de garderobe gratis beschikbaar, echter is deze dan onbewaakt en is het Koepeltheater niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan of het verliezen van uw goederen.

Pauze & consumpties

Sommige voorstellingen en concerten bevatten een pauze. Bij sommige concerten kunt u munten kopen voordat het concert begint. Dit zorgt in de pauze voor minder lange wachtrijen, omdat onze medewerkers achter de bar geen geld hoeven te wisselen. Bij andere concerten kunt u gewoon contant betalen of pinnen. Mocht u vergeten zijn munten te halen, kunt u ook contant betalen of pinnen. De munten zijn ook bij andere concerten (mits georganiseerd door het Koepeltheater) geldig.

Consumptie-, rook- en drankbeleid

Vanwege onze horecavergunning moeten alle dranken genuttigd worden in de foyer. U mag daarom uw consumptie niet meenemen naar buiten of meenemen in de zaal. Wij vragen hiervoor uw begrip. In het Koepeltheater verkopen wij alleen alcohol aan personen die 18 jaar of ouder zijn. Bij twijfel kan een medewerker om uw legitimatie vragen. Roken kunt u in de pauze doen buiten bij de ingang van de foyer. Hier staat een afvalbak voor uw sigaar of sigaret.

Rolstoelvriendelijk

Het Koepeltheater is rolstoelvriendelijk.

Rolstoelplaatsen

Wilt u gebruik maken van onze rolstoelplaatsen, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Voor deze plaatsen geldt hetzelfde tarief als de reguliere tickets. De zaalmanager zal u vooraf aan het concert uw stoel en/of rolstoelplaats wijzen.
Telefoonnummer: 06-51 10 48 08.

Calamiteit

In het geval van een noodsituatie kunt u een dienstdoende medewerker waarschuwen (te herkennen aan een “Koepeltheater-badge”).

Fotografie/film

Het is in het Koepeltheater toegestaan om foto’s of video’s te maken met uw mobiele telefoon of compacte fotocamera. Wij verzoeken u geen flitser te gebruiken in verband met het mogelijk hinderen van de artiest(en). Het is niet toegestaan de foto’s en/of video’s voor commerciële doeleinden te gebruiken.

Kussens op de kerkbanken

Er zijn enkele kussens aanwezig in de kerkzaal op de kerkbanken. Bij een concert of voorstelling geldt de regel wie het eerst komt wie het eerst maalt. Uiteraard bent u van harte welkom om zelf een kussentje mee te brengen en deze na afloop weer mee te nemen!

Altijd eerste rang

In het Koepeltheater maken wij geen onderscheid in rangen. In het Koepeltheater zijn altijd zitplaatsen (geen staanplaatsen). In het Koepeltheater zit u dus altijd eerste rang. U heeft bijna overal goed zicht op het podium én de geluidskwaliteit is in orde door het ontwerp van de vijfhoekige Koepelkerk. Op het balkon raden wij u aan op de voorste twee rijen plaats te nemen, omdat u anders het podium mogelijk niet kunt zien. Wij dragen er zorg voor dat de capaciteit van de zaal niet wordt overschreden waardoor u altijd goed zicht heeft op het podium. Daarnaast versterken wij – zo nodig – het geluid bij onze eigen concerten om van een optimale geluidsbeleving te kunnen genieten.

Indeling van de zaal

Van oudsher is het Koepeltheater een kerk. De authentieke kerkbanken zijn hier nog aanwezig. Bij de meeste concerten zijn ook enkele rijen stoelen aanwezig. De stoelen zijn niet te reserveren. Indien een stoel is gereserveerd, betreft dit een rolstoelplaats. In enkele gevallen reserveren wij voor de familie of vrienden van de artiest(en) een aantal stoelen. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Kortingsbonnen e.a.

Het Koepeltheater is niet aangesloten bij bijvoorbeeld de Nationale Theaterbon, de Podium Cadeaukaart, CJP-Pas, VVV bonnen of een andere type tegoedbon. Deze kunnen daarom ook niet bij ons worden ingeleverd.

Geen internet?

Wij willen graag al onze doelgroepen van dienst zijn. Veel informatie van het Koepeltheater en het bestellen van tickets gaat via onze website of onze Facebookpagina. Mocht u er niet uit kunnen komen, dan lossen we het graag anders op. Bel op uw gemak met één van onze medewerkers of spreek iemand aan in het Koepeltheater (die een ”Koepeltheater-badge” draagt) dan kunnen we samen kijken welke mogelijkheden er zijn. Telefoonnummer: 06-51 10 48 08.

Tips of vragen of…?

Laat het ons weten! Misschien wilt u ons vertellen welke artiesten u graag ziet in het Koepeltheater. Of wilt u een tip aan ons doorgeven. Ook als u een recensie op de homepagina van onze website met vermelding van uw naam wilt plaatsen, een mooie foto heeft gemaakt, of iets anders. Ga direct naar onze contact pagina.

Vrijwilliger worden

Het Koepeltheater staat en wordt gedragen door een team van vrijwilligers (welke wij erg dankbaar zijn). Als vrijwilliger in het Koepeltheater kunnen uw taken erg divers zijn: zaalmanager, assisteren in de horeca en nog veel meer. Wilt u meer informatie over hoe het is om vrijwilliger te zijn of wilt u zich aanmelden als vrijwilliger, stuur dan een e-mail naar info@koepeltheater.nl.

Mijn vraag is nog niet beantwoord

Het kan zijn dat de informatie die u zoekt op de evenementenpagina staat of bij de bestelinformatie. Mocht uw vraag nog niet beantwoord zijn, neem dan contact met ons op.