Taxi service voor Wibi Soerjadi (€ 5,-) - Koepeltheater

Taxi service voor Wibi Soerjadi (€ 5,-)

Taxi service voor Wibi Soerjadi (€ 5,-)

Voordelig en dichtbij parkeren

 

Uw fijne uitgaansavond a.s. zaterdag naar Wibi Soerjadi begint met onze taxiservice

Parkeerarrangement het Koepeltheater8c52163e-23c1-42a3-af6f-607350de51c8
Speciaal voor u hebben wij een parkeerarrangement afgesloten met parkeergarage de Klanderij en taxi Jelle.

Helaas is er in de directe omgeving van het Koepeltheater onvoldoende parkeergelegenheid.

Om u een fijne uitgaansavond te bezorgen a.s. zaterdag bij het concert van Wibi Soerjadi hebben wij voor u een parkeerarrangement afgesloten met parkeergarage de Klanderij en taxi Jelle. Lees hieronder hoe ons parkeerarrangement werkt.

De gemeente controleert op dit moment streng op verkeerd geparkeerde auto’s in de wijken rondom het Koepeltheater. De boetes variëren van 95 tot 150 euro. Voorkom wegslepen of een parkeerboete. Voorkomen is beter dan genezen.

3e6f477b-f9f5-40cc-b39c-5d12afa3498c

Hoe werkt het?
U rijdt de parkeergarage De Klanderij binnen. Hier ontvangt u een kaart. Deze kaart neemt u mee. Voor de in- en uitritten van de parkeergarage rijdt vanaf 19.00 uur om de 10 minuten een shuttlebus van Taxi Jelle. De bussen zijn voorzien van het Koepeltheater shuttlebus logo achter de voorruit. De chauffeur brengt u en/of uw gezelschap naar het Koepeltheater. In het Koepeltheater worden voor het concert uitrijkaarten verkocht. U levert uw oude kaart, die u bij het inrijden verkregen heeft, in. Voor
€ 5,- koopt u een nieuwe uitrijkaart. Circa 15 tot 30 minuten na afloop van het concert rijdt de shuttlebus weer vanaf het Koepeltheater terug naar de parkeergarage De Klanderij. 

Vertrektijden
Vanaf de parkeergarage rijden er vanaf 19.00 uur elke 10 minuten 2 speciale shuttlebusjes van Taxi Jelle naar het Koepeltheater. Na afloop van het concert rijden 15 tot 30 minuten later de shuttlebusjes weer terug naar de parkeergarage De Klanderij.

Bewaking
De Klanderij heeft bewaakt toezicht en u komt comfortabel aan bij het Koepeltheater.

LET OP: Op de borden richting de parkeergarage staat een rood kruis dat deze gesloten is. Speciaal voor het Koepeltheater is de parkeergarage WEL OPEN! 

Adres
Parkeergarage de Klanderij Posthoornsteeg 40, 8911 AM Leeuwarden.
Vind hier uw route of ga naar de website

2ef3f380-cf9d-4aef-9fa1-10636e28aaa7