Trijntje Oosterhuis ‘Beste Zanger’ volgens Lee Towers - Koepeltheater

Trijntje Oosterhuis ‘Beste Zanger’ volgens Lee Towers

trijntje-oosterhuis-leeuwarden-tickets

Trijntje Oosterhuis ‘Beste Zanger’ volgens Lee Towers

Het nieuwe seizoen van ‘Beste Zangers’ van de AVROTROS had een goede start met maar liefst 1,3 miljoen kijkers.  Gister werd het repertoire van Lee Towers gezongen en dat ging de artiesten goed af. Vooral Trijntje Oosterhuis, zij werd door Lee Towers als ‘Beste Zanger’ gekozen.

In het programma reizen zeven Nederlandse zangers af naar Ibiza. Onder leiding van Jan Smit moeten de artiesten het repertoire van elkaar zingen. Iedere aflevering staat er een andere zanger centraal. De hoofdgast kiest iedere aflevering de uiteindelijke winnaar. De gasten in het programma zijn: Alain Clark, Davina Michelle, Trijntje Oosterhuis, Maria Fiselier, Lee Towers, Tino Martin en Glen Faria. Wie slaagt erin het meest uit te blinken in ieders repertoire?

Trijntje Oosterhuis wist tijdens de eerste aflevering van dit nieuwe seizoen de sterren van de hemel te zingen. Ze zong het nummer ‘The First Time Ever I Saw Your Face’. De emoties liepen hoog op. Lee Towers werd het meest emotioneel toen Trijntje het nummer vertolkte op het podium. Het is een van de favoriete nummers van de Nederlandse zanger. Ook het publiek thuis bezorgde het kippenvel. Veel mensen waren onder de indruk. Het nummer staat nu ook op 1 in iTunes!

Ook Alain Clark, Tino Martin, Maria Fiselier, Glen Faria en Davina Michelle waren onder de indruk van de zangprestaties van Trijntje. Lee Towers verkondigde via Twitter dat Trijntje hem het meest raakte. Twitterende kijkers sloten zich daar volledig bij aan. Ruim 1,3 miljoen kijkers hebben het indrukwekkende optreden gevolgd op NPO 1. Het was daarmee het best bekeken programma van zaterdag 1 september.

Luister onderaan deze pagina naar het nummer ‘The First Time Ever I Saw Your Face’.

In oktober komt Trijntje naar Leeuwarden

Op zaterdag 27 oktober treedt Trijntje Oosterhuis op in het Koepeltheater. De zangeres die al ruim 20 jaar tot de absolute top van Nederland behoort, geeft een akoestisch concert. In een kleine akoestische setting brengt Trijntje een selectie van nummers die aan haar hart liggen. Van motown en soulvolle nummers, tot Burt Bacherach en haar Nederlandstalige hits.

Het concert begint om 20.00 uur. Komt u ook? Wij hebben nog tickets beschikbaar. Bestel direct door op de onderstaande button te klikken: