Update Coronavirus alle evenementen gaan niet door tot 1 juni - Koepeltheater

Update Coronavirus alle evenementen gaan niet door tot 1 juni

Update Coronavirus alle evenementen gaan niet door tot 1 juni

Belangrijk bericht voor onze bezoekers i.v.m. Coronavirus

Zoals u waarschijnlijk uit de media hebt kunnen vernemen, zijn tot minimaal 1 juni 2020 alle evenementen niet toegestaan vanwege de gezondheidsrisico’s van het Coronavirus.

Wij staan als Koepeltheater volledig achter dit besluit en daarom gaan alle evenementen bij ons tot die periode niet door.

Wat zijn de vervolg mogelijkheden:

1. Wij gaan ons inzetten om de concerten te verplaatsten naar een andere datum. Uw tickets blijven dus voorlopig gewoon geldig voor het concert. U kunt de (reeds bestelde) kaarten dus op dit moment nog niet annuleren, tenzij u hier een verzekering via uw eigen verzekeraar voor heeft afgesloten.

2. Indien wij een concert niet kunnen verplaatsen naar een andere datum, dan zullen wij het aankoopbedrag van de door u gekochte tickets retourneren. Wij proberen u uiteraard zo spoedig mogelijk te informeren, echter zijn wij ook afhankelijk van andere partijen.
Wij vertrouwen op uw begrip en hopen dat we op korte termijn weer kunnen genieten zonder gezondheidsrisico’s van muziek in ons theater.

Via onze website & facebook kunt u onze updates volgen. Indien u vragen heeft, wilt u ons dan bij voorkeur een e-mail sturen? Ons e-mail adres is info@koepeltehater.nl

Meer informatie over het Coronavirus lezen? Ga dan naar https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19

Vragen over het coronavirus? Neem dan contact met het RIVM – Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu op via 0800-1351.
Dit telefoonnummer is dagelijks bereikbaar van 8:00 tot 20:00 uur.

De belangrijkste maatregelen die je kan nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen:

  • Was je handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Geen handen schudden
  • Blijf thuis als je verkoudheidsklachten krijgt
  • Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken. Het is dus altijd belangrijk om deze op te volgen.

Laatst gewijzigd: 24-3-2020 om 13:37 uur